Labels

vrijdag 24 augustus 2012

Er wordt hard gewerkt!


Het eerste wat opvalt als je nu bij het gebouw aankomt zijn de vlaggenmasten en de lichtreclame.
De Bibliotheek heeft zijn zichtbaarheid daarmee flink vergroot. Het is een echte eye-catcher.
 
 
 


Binnengekomen valt de mooie nieuwe lichte vloer onmiddellijk op. De wand bij de leeshoek heeft een frisse roze kleur gekregen.
De meubels zijn gearriveerd en staan gedeeltelijk in elkaar. Ook staan signingpanelen tegen diverse wanden. Op de benedenverdieping zullen hierop kindertekeningen gedrukt worden, gemaakt door de winnaars van de tekenwedstrijd. En er zijn panelen geplaatst voor signing van boeken over Liefde en Leven.



In de wand waar de inname-automaten komen zijn gaten in de muur gemaakt zodat de apparatuur er straks meteen in geplaatst kan worden. Aan de uitleenwand wordt volop gewerkt op dit moment.
Hierbij komt ook het betaalstation en de automaat voor een lekker kopje koffie om straks van te genieten in de leeszaal.



Op de bovenverdieping aangekomen zie ik ook een enorme hoeveelheid pakketten met meubelpanelen. Het gedeelte voor Beeld en Geluid is al gemonteerd. Er is een game-meubel en aan de signingpanelen aan de wand wordt hard gewerkt.




Het tempo zit er goed in. We verwachten dat we volgende week hard aan de slag kunnen om alle materialen in te ruimen. Hierover gaat u de komende tijd natuurlijk meer lezen.

Team de Bibliotheek Heyhoef...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten