Labels

donderdag 30 augustus 2012

Het inruimen kan beginnen!

Deze keer werd ik weer aangenaam verrast door alle veranderingen die de afgelopen week hebben plaatsgevonden:
Bij de ingang staat meteen al een bord waarop de werelden in de bibliotheek staan aangegeven zodat u straks meteen weet waar u moet zijn.
De wand voor uitlenen is klaar.

Ook de plaats voor de reserveringen en aanraders is hier aangegeven. In het leescafé staat een grote tafel met stoelen. Hier zie je ook het tijdschriftenmeubel waarachter zich de computerwerkplekken bevinden.
Door heel de bibliotheek staan mooie teksten op de wand. In de kinderhoek (0 tot 8 jaar) zie je geweldig leuke tekeningen aan de wand. Er zijn informatiepunten op de vloer te vinden en er staan diverse comfortabele stoelen om lekker ontspannen te lezen.

Op de bovenverdieping zie je direct waar de jeugd (8 tot 12 jaar) en de jongeren terecht kunnen door de signing op de muren. Ook hier is net als op de begane grond een groot deel voor volwassenen ingericht. Via signing op lampenkappen kun je direct zien waar je moet zijn.
En er staan veel tafels en kasten klaar om gevuld te worden! Dat is waar wij als personeel van 'de Bibliotheek Heyhoef' nu met veel plezier mee aan de slag gaan. We zullen hier een aantal dagen voor nodig hebben. Bent u inmiddels net zo nieuwsgierig als wij hoe de bibliotheek er daarna uit gaat zien, volg dan nog heel even dit blog en kom vooral naar de opening op 8 september. Hierover kunt u op de site van www.bibliotheekmb.nl meer informatie vinden en ook in de media zal volop aandacht besteed worden aan deze dag.

Groeten van Anita,
namens het team van de Bibliotheek Heyhoef.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten