Labels

zondag 12 augustus 2012

WERK IN UITVOERING

Zoals u wellicht gelezen heeft is Bibliotheek Heyhoef begonnen aan een grondige verbouwing.
Bibliotheek Heyhoef gaat namelijk veranderen en wordt geheel vernieuwd. Vanaf maandag 30 juli is de vestiging tijdelijk gesloten en wordt feestelijk heropend op zaterdag 8 september.
Vanaf deze datum kunt u optimaal profiteren van uw vernieuwde bibliotheek, met:


  • een actuelere collectie
  • meer exemplaren van populaire titels
  • verruimde openingstijden door zelfbedieningsuren
  • een moderne inrichting met een gezellig leescafĂ©

Nieuwsgierig?

Om U op de hoogte te houden van de vorderingen van de verbouwing willen wij u graag door middel van dit Blog wekelijks informeren.

Vorige week is met man en macht begonnen aan het inpakken van alle boeken en het leegruimen van de hele bibliotheek. In 3 dagen was de klus geklaard. Daarna kon de aannemer aan de slag gaan. Op dit moment zijn de werklui hard bezig met het weghalen van wanden op de plaats waar straks het leescafé gaat komen.


Er worden nieuwe plafondplaten aangebracht en de deur van de uitgang is vervangen door een muur. Op de bovenverdieping zijn de muren en pilaren donkergrijs geschilderd en zit de nieuwe verlichting al in het nieuwe plafond.



Houd dit blog dus goed in de gaten want...

wordt vervolgd!

1 opmerking:

  1. Elke werkdag fiets ik 's ochtends langs de bibliotheek en dan kan ik door de openstaande deuren even naar binnen gluren. Er wordt hard gewerkt, alles ziet er veel rommeliger uit dan op deze foto's.

    Ongelooflijk dat alles over 3 weken al klaar is. Ik ben heel benieuwd hoe de nieuwe bieb eruit gaat zien!

    BeantwoordenVerwijderen